Kwaliteit heeft voorrang !

Vraag uw offerte

Zorgeloos bouwen met sleutel op de deur

Het plaatsen van een nieuwbouw bezorgt veel mensen twijfels. Er komt dan ook veel bij kijken. Maar dankzij de service van sleutel op de deur van SDS Bouwwerken hoeft u zich van niets iets aan te trekken tijdens de werken. Ons bouwbedrijf in Wondelgem voorziet in de volledige opbouw van uw woning met professionele werken van de fundatie tot het betegelen van muren.

Ontwerp opmaken

De indeling van de kamers? Het plaatsen van ramen en schuiframen? Het zijn maar enkele zaken waarmee u moet rekening houden tijdens de opmaak van het ontwerp en de uiteindelijke plannen. Omdat dit eveneens veel beslissingen vergt, staan wij u bij tijdens de opmaak van uw ontwerp. Zelfs de administratie nemen wij mee op ons voor uw totaal afgewerkt project.

Materialen kiezen

Het enige waar u rekening mee moet houden bij een sleutel op de deur is het kiezen van de materialen. De façadesteen, de ramen en deuren, vloeren en tegels, het sanitair of het type van centrale verwarming, u mag uw voorkeuren aangeven. Aarzel niet om bij twijfels de expertise van SDS Bouwwerken in te schakelen om de juiste selecties te maken.

Plannen uitwerken

Nadat alle voorbereidingen achter de rug zijn, beginnen wij met het uitvoeren van uw bouwplannen. Uw bouwgrond wordt in orde gemaakt om de funderingswerken aan te vatten. Stapsgewijs wordt uw woning opgetrokken met de ruwbouw, de daken en het winddicht maken van het geheel. Uiteindelijk werken wij uw interieur af met verfijnde ingrepen aan uw vloeren, plafonds, keuken en badkamer.

Contact

Vraag meer informatie aan SDS Bouwwerken voor onze projecten met sleutel op de deur. In Wondelgem zijn wij hiervoor uw specialist. U ontdekt echt vakmanschap en betreedt met een minimum aan inspanning uw nieuw huis.