Kwaliteit heeft voorrang !

Vraag uw offerte

Uw elektriciteit van de toekomst vandaag geplaatst

SDS Bouwwerken voert sinds 2005 uiteenlopende werkzaamheden aan uw elektriciteitsnetwerk uit. Als erkend en gecertificeerd installateur vindt het de juiste oplossingen om uw elektriciteit te vernieuwen of uit te breiden. Hierbij maken wij steeds gebruik van hoogwaardige materialen. Op die manier bent u voor vele jaren gerust over de staat van de bedrading en andere toepassingen.

Elektriciteit vernieuwen

Bij verbouwingen is het aangeraden om ook in te zetten op de vernieuwing van uw elektriciteit. Vanuit Wondelgem komen wij naar u toe. Verouderde elektriciteit kan voor problemen zorgen en dat willen wij voor u vermijden. Het gevolg is dat wij de oude bedradingen verwijderen en vervangen. Hetzelfde gebeurt met stopcontacten, verlichting en zekeringskasten.

Elektriciteit uitbreiden

Ons bouwbedrijf levert solide metselwerken voor uw nieuwe keuken, slaapkamer of badkamer. Maar deze aanbouwen moeten uiteraard van toekomstgerichte elektriciteit voorzien worden. Ook dit regelen wij voor u. Geef aan welke noden u nodig heeft en wij plaatsen de correcte bedradingen aangevuld met voldoende stopcontacten en lichtschakelaars.

Klaar voor de toekomst

Iedere dag maakt u onophoudelijk gebruik van uw elektriciteitsnetwerk. Daarom moet het sterk genoeg zijn en vooral voldoen aan uw toekomstgerichte eisen. SDS Bouwwerken rolt in uw woning een voldoende zwaar netwerk uit met zekeringen en elektriciteitslussen die uw verbruik zonder problemen aankunnen. Hetzelfde doen wij bij de installatie van uw centrale verwarming en sanitair.

Contact

Maak gebruik van uw elektriciteit wanneer en zoveel u maar wil. Verlichting, stopcontacten, elektrische kookvuren, de benodigdheden worden feilloos voorzien door SDS Bouwwerken uit Wondelgem. Het renovatiebedrijf staat u bij met verbouwingswerken op maat van uw projecten.