Kwaliteit heeft voorrang !

Vraag uw offerte

Uw gerichte oplossing voor verbouwingen

Wanneer de tijd is aangebroken om uw woning op te frissen dan is SDS Bouwwerken uw renovatiebedrijf bij uitstek om het uit te voeren. Onze firma uit Wondelgem pakt grote en kleine verbouwingen met de grootste professionaliteit aan. Een badkamer bijbouwen of nieuwe tussenmuren voorzien, het wordt voor u geregeld.

Uitgebreide renovaties

Alle mogelijke renovatiewerken mag u aan ons team vragen. Wij beschikken over de nodige expertise en technische materialen om uw wensen in realiteit om te zetten. Wacht niet langer om kleinere kamers om te vormen tot een grote ruimte met licht of om uw zolder om te bouwen tot een slaapkamer. Verbouwen begint door ons in te schakelen.

Interieur inrichten

Onze professionele medewerkers kunnen met diverse materialen aan de slag gaan om uw woning een volledig andere uitstraling te geven. Na overleg met u beginnen wij aan de werken. Het leveren van mooi afgewerkte kwaliteit is onze standaard. Dit kan bij het plaatsen van nieuwe binnenmuren van Gyproc, het leggen van vloeren of het aanbrengen van plafonds.

Nutsleidingen leggen

Als specialist in algemene bouwwerken voorziet SDS Bouwwerken uw gerenoveerde woning eveneens van hedendaagse nutsleidingen. Wij vervangen uw leidingen en toestellen voor elektriciteit, sanitair en centrale verwarming. Ook het uitbreiden van deze toepassingen in uw nieuwe aanbouw, zoals een grotere keuken of badkamer, behoort tot de mogelijkheden van ons bouwbedrijf.

Contact

Neem geen risico’s voor uw nakende verbouwingen. Vanuit Wondelgem komt SDS Bouwwerken naar u toe voor overzichtelijke werken. Regel meteen een ontmoeting met de zaakvoerder en ontdek vanaf het eerste moment de klantvriendelijke service.