Kwaliteit heeft voorrang !

Vraag uw offerte

Geef uw ruwbouw uit handen aan een specialist

Bent u aan het verbouwen? Of wenst u ruwbouwwerken te laten uitvoeren? Schakel dan vandaag nog SDS Bouwwerken in. Dankzij de jarenlange ervaring, oog voor detail en vakmanschap worden uw plannen nauwkeurig uitgewerkt. Uw ruwbouw regio Wondelgem is zeker en vast in goede handen.

Laat uw woning bouwen door een expert

Het bedrijf spitst zich toe op kwaliteitsvolle ruwbouwwerken. Hier worden alle onderdelen en toepassingen met grote zorg geplaatst en uitgevoerd. Zo kan u bij deze firma terecht voor lichte graafwerken, rioleringswerken, het uitgraven en plaatsen van funderingen, metselwerken, het winddicht maken van de ruwbouw, betegelingswerken én vloerwerken en noem maar op. SDS Bouwwerken staat voor stipt afgeleverde en geslaagde werken. Dit mag u steeds verwachten van dit bouwbedrijf. Dit wordt niet alleen verwezenlijkt door de uitvoering van vakkundige werken, maar tevens door het aanbieden van een klantvriendelijke service. U krijgt doorlopend advies en er wordt eveneens voor een open coördinatie van uw werf gezorgd.

Offerte en contact

Wenst u ook uw ruwbouwwerken uit handen te geven? Doe dan snel een beroep op SDS Bouwwerken uit Wondelgem. Graag komt deze firma bij u langs om uw project uitvoerig te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende offerte op maat. U kan tevens een aantal recente realisaties bekijken. Op deze manier kan u al inspiratie opdoen voor uw uit te voeren werken.