CENTRALE VERWARMING : NIEUWE INSTALLATIES EN AANPASSINGEN

Centrale Verwarming

Wenst U een centrale verwarming installatie of wilt u aanpassingen of uitbreidingen aan de bestaande installatie?   Wilt U een controle hiervan laten uitvoeren om zeker te zijn dat alles nog naar behoren functioneert? Werkt een radiator niet meer naar behoren? Is het fris in huis en dat terwijl de brander de ganse dag staat te draaien? Of wilt U een extra verwarmingselement toevoegen? Wij laten niemand in de kou staan, ook U niet!

Wanneer uw woonst nog niet beschikt over centrale verwarming dan kunnen wij u deze leveren en plaatsen voor U.  Een huis zonder centrale verwarming is de dag van vandaag immers ondenkbaar. U zult uw beslissing niet beklagen wanneer u geniet van uw warme omgeving op een koude winterdag.

Wij zullen u steeds adviseren en samen met u tot een optimale oplossing komen voor uw centrale verwarmingsinstallatie. Dat beloven wij met een warm hart.

Van het plaatsen van de leidingen, het ophangen van de radiatoren tot het opstarten van de brander, SDS Bouwwerken staat U bij. 

Neem ook contact met ons op voor een centrale verwarming installatie en aanpassingen, wij maken voor u graag een gratis offerte op maat van uw project.