GOEIE OPLOSSING DOOR EEN PROFESSIONEEL TEAM

 Renovatiewerken en verbouwingen van klein tot groot Uw huis heeft behoefte aan een opfrissing? U wenst een badkamer bij te bouwen? Of er zijn nog andere renovatiewerken die dringend moeten gebeuren? SDS Bouwwerken voert alle mogelijke renovatiewerken en verbouwingen van klein tot groot met plezier voor u uit.

SDS Bouw overlegt samen uw plannen en verzekert een goeie oplossing die uitgevoerd wordt door een professioneel team. Deze topmensen zullen u niet teleurstellen. SDS Bouw voort niet alleen uit, maar denkt ook met U mee. Bouw aan uw toekomst en doe de verbouwingen met SDS Bouw. U zult er nog jaren van kunnen genieten.

Reeds 15 jaar doen we al overal renovaties als SDS Bouw. Maar dat is niet alles, want sinds de jaren ’90 zijn we al bezig. Bijna 25 jaar ervaring ter beschikking om uw (verbouwings)dromen waar te maken en van uw huis een waar paradijs te maken.

Wenst U een muur te verwijderen? Een kamer te veranderen? Verdient die jaren 70 keuken een opfrissing? Een nieuwe badkamer? Kortom, renovatiewerken en verbouwingen van klein tot groot, een werkje voor SDS Bouw. Benieuwd naar wat we allemaal doen? Bekijk ons fotoalbum.

Heef U nog vragen, kunt u die natuurlijk altijd stellen telefonisch of via onze contact pagina.